PAUWELS + JEFFK + PARTOUT PARTOUT @DKC INCEL [BANJA LUKA] | 20/04/2017

Udruženje nezavisnih stvaralaca i aktivista “Geto” (UNSA GETO) vam predstavlja koncert bendova Pauwels, Jeffk i Partout Partout koji će se održati u četvrtak, 20. aprila 2017. godine u Društveno Kulturnom Centru Incel (DKC Incel) u Banjoj Luci. Francuski sastavi Pauwels i Partout Partout i nemački sastav Jeffk su na zajedničkoj evropskoj turneji od 14. do 23. aprila, te pored nastupa u Francuskoj, Nemačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i drugim zemljama, svraćaju i u naš grad po prvi put. Početak koncerta je zakazan za 21h, a minimalna donacija za ulazak je 5KM.

Formiran 2011. godine, Pauwels je francuski bend prepoznatljiv po težoj dozi stoner rock elemenata, sa primesama math rock i post-rock zvukovima. Ime benda potiče od francuskog novinara iz dvadesetog veka – Louis Pauwels. Pauwels broji četiri člana i imaju tri albuma i dva EP izdanja iza sebe.

Jeffk je tročlani sastav iz Leipzig-a koji postoji od 2007. godine. Prepoznatljivi su po intenzivnijem i eksperimentalnijem noise zvuku sa elementima groove-a, drone-a i zanimljivim smislom za melodiju, kao i energičnim nastupima. Broje dva EP izdanja iza sebe.

Partout Partout je francuski bend sastavljen od članova bendova Pauwels i 100% Chevalier. Žustrog zvuka i nastupa, prepoznatljivi su po loop-ovima, kompleksnijoj ritam sekciji, nepravilnijim muzičkim strukturama, težim gitarističkim riff-ovima i elementima eksperimentalnijeg noise rock-a.

DKC Incel je društveno-kulturni centar pod upravom neprofitne organizacije Udruženja nezavisnih stvaralaca i aktivista “Geto”. Sav prikupljeni novac od minimalnih donacija prilikom ulaza na koncert se usmeravaju u svrhe održavanja prostora i mesečnih društvenih i kulturno-umetničkih aktivnosti. Dođite na koncert i podržite održivost prostora i gradsku kulturno-umetničku scenu!

Reci nešto.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s